Current User: Guest Login Register
Please consider registering

Search 
Search Forums:

regulament 2010

Add a New Topic Reply to Post
UserPost

7:05 pm
Decembrie 27, 2009

dinu profesoru

Moderator

posts 36

imediat dupa noul an voi posta modificarile de regulament pt.2010,vor fi unele majore,dar ce va pot spune este ca tarifele nu se modifica doar conditiile de practicare a pescuitului sportiv se vor modifica.
Pana atunci un an nou mai bun pentru toti,cam de asta am avea nevoie.

11:04 am
Decembrie 28, 2009

mario_kempes10

Member

Otelu Rosu

posts 12

Deja ne-ai dat prima veste buna : “tarifele nu se modifica”.
Asteptam si restul.
Pana atunci , la fel urez si eu , un AN NOU plin de belsug si sanatate.

” TAURUS CARP TEAM “

9:02 pm
Ianuarie 28, 2010

ciptes

Guest

Asteptam noul regulament !

10:46 pm
Ianuarie 28, 2010

Cata

Guest

Am vazut anuntul de pe carp.ro cum ca la pescuitul C&R va fi voie numai cu 2 bete ,pacat poate reveniti asupra acestei decizie avind in vedere sumele investite in echipament si sansele scazute de trasatura…,dar pentru pescuitul de dimineata pina seara cu cite bete se va putea pescui(daca tot cu 3 ar fi minunat)avind in vedere ca timpul e limitat si deobicei pina pe la ora 12-2 ii actiune,anul trecut am frecventata balta foarte des in jur de 20 de ori, atit partide scurte cit si C&R ,partide in care mi-am depasit vechiul record,si de care sunt tare multumit…
Cu respect.

8:18 am
Ianuarie 29, 2010

voicu aurel

Member

posts 4

Nu e bineCry. Indicat ar fi fost daca s-ar renunta la pescuitul si naditul din barca,la rezervarea locurilor(primul venit- primul servit),respectarea cu predilectie a regulamentului initial,intensificarea controlului juvelnicelor si a autoturismelor,folosirea eventual a carligelor fara barbeta,delimitarea corecta a standurilor etc.
In nici un caz masura limitarii numarului de bete nu e binevenita. Rog a se reanaliza oportunitatea pescuitului cu 4 bete,altfel numarul pescarilor va scadea semnificativ.

Saracului nu-i da peste…da-i undita sa si-l prinda singur!!!

2:28 pm
Ianuarie 30, 2010

dinu profesoru

Moderator

posts 36

ideea este ca desi multa lume vorbeste pe langa eu nu am inteles prea bine de ce in anul 2009 a scazut simtitor media capturilor(aici ma refer la toate speciile de pesti si de toate dimensiunile,dar dupa mai multe constatari am ajuns la doua concluzii:
1.Presiunea mult prea mare pe lac(monturi in apa,pesti agatati sau cu montura dupa ei,numarul enorm de fire in apa simultan)
2.Densitatea prea mare de peste(total specii cu un procent prea ridicat de rapitor,somn in special)lucru care duce la eutrofizarea excesiva a apei la fund si automat limiteaza apetitul pestilor.
Din aceste motive am luat urmatoarele masuri:
la pescuitul de toamna s-au retinut 78 somni intre 8 si 20 kg precum si 6 tone de fitofag(estimativ mai sun aprox 200 buc somn si peste 5 tone fitofag)iar in primavara se va popula exclusiv cu crap si eventual caras.
limitarea numarului de bete si chiar a numarului de pescari care ar relaxa presiunea asupra baltii(nu se vor mai elibera taloane de pescuit gratuit pe o zi decat membrilor AVPS Livada care achita cotizatia pana la 28 februarie 2010).
Si cum este proverbul la noi ca “prostia si domnia se platesc” se va putea pescui cu cel mult 4 bete contra unui tarif suplimentar de 10 ron/bat/zi(nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu proverbul,ideea este ca domnia se plateste iar eu consider ca cei care vor intelege argumentele mele macar vor incerca la prima partida sa pescuiasca cu un numar mai mic de bete).

9:34 pm
Februarie 1, 2010

Cata

Guest

Post edited 9:35 pm - February 1, 2010 by Cata

Daca sunteti amabil imi ziceti si mie pentru pescuitul de dimineata pina seara ce reglament implica noul an????
Si cind ati zis ca ati scos 5tone fitofang v-ati referit la ten sau singer si novac,cit despre popularea din primavara cam ce cantitate se v-a popula???
Macar daca puteti interzice si barcile ca acuma o sa fie destul sa fie 2-3 meseriasi care sa nadeasca ca de obicei si poti tot astepta linga cele 2 bete…
Respecte.

11:48 pm
Februarie 1, 2010

dinu profesoru

Moderator

posts 36

@cata
pai 90% au fost sanger,novac si hibrid de sanger cu novac,iar restul cteno.
In principiu popularea va fi 2-3 tone crap1-2kg/buc si 20-50 buc crapi mari 8+kg,depinde cati primim.
Regulamentul in curand.

1:12 pm
Februarie 3, 2010

ciptes

Guest

Ok! Deci hai sa fim mai pe inteles: Daca vin o saptamana si pescuiesc C&R as vrea sa stiu:
Care este taxa ?
Ce trebuie sa am la mine ? (saltea, saci de pastrare…….)
Ce monturi am voie sa folosesc ?
Cate bete si care sunt conditiile impuse la ele ?
Pescuit plantat sau barca ?

7:53 pm
Februarie 3, 2010

Cata

Guest

Domnu Dinu fiti cit mai”blajin” cu regulamentu pentru partidele scurte ….sincer abia astept simbata sau duminica sa ajung pe balta sa ma relaxez ca ma omoara serviciu din timpul saptamini iar un drill cu un peste imi face ziua PERFECTA,nu-mi luati acest drog de care am nevoie sa ma relaxez si sa ma destind in wichend :)…
Popularile sunt foarte binevenite..
Respecte din partea unui “bolnav” al pescuitului.

Reply to Post

Reply to Topic: regulament 2010

Guest Name (Required):

Guest EMail (Required):

Topic Reply:

bbCode Editor
Save New PostSmileys

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
7 + 4

Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell