Current User: Guest Login Register
Please consider registering

Search 
Search Forums:

tarife de pescuit 2011

Add a New Topic Reply to Post
UserPost

1:37 am
Februarie 11, 2010

dinu profesoru

Moderator

posts 36

Post edited 2:03 pm - April 7, 2011 by admin

A.SISTEM C&R
1.PACHET O ZI(24H):50RON/PERS
2.PACHET 3 ZILE(72H):100RON/PERS
3.PACHET 5 ZILE(120H):150RON/PERS
Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national(plumb pierdut,minciog ecologic,saltea,spray etc) plus obligatoriu cantar cu scala mai mare de 22 kg.
La inceperea partidei se poate opta pentru bat in plus,tarif 10ron/bat/zi dar nu mai mult de 4 bete/pers,in timpul partidei nu se poate achita sau renunta la batul in plus(un pachet de trei zile va costa 130ron/pers pescuit cu trei bete).
Navomodelele sun STRICT INTERZISE pe acumularea Livada,se poate nadi din barca dar este STRICT INTERZIS plantatul monturilor.
4.Casute lemn:40 ron/zi/1-2 pers
80 ron/zi/3-4 pers
B. PESCUIT SPORTIV CU RETINEREA PESTELUI
1.Taxa pe zi-lumina,de la rasarit la apus:
-25 ron,pentru membrii AVPS Livada
-50 ron,pentru altii decat membrii AVPS Livada
2.Taxa pe o zi (24h):100ron/pers(retinere 5kg peste)
3.Pachet 3 zile(72h):250ron/pers(retinere 15kg peste)

Cantitatea totala de peste care se poate retine/zi lumina este 5kg/zi/pers,dimensiunile minime fiind 1kg iar maxime 3kg la toate speciile de peste(crap,stiuca,somn),salaul si bibanul NU se pot retine.La caras nu sunt restrictii de dimensiune dar se calculeaza la cantitatea totala retinuta.
Se pescuieste cu doua bete cu maxim doua carlige fiecare,se poate opta pentru bat in plus la tariful de 10ron/zi/persoana dar nu mai mult de 3 bete/pers.
C.Pescuitul la rapitor din barca
tarif 50ron/zi/pers
se poate retine un peste cu dimensiunea maxima de 3kg(minim 1 kg)
Este permis pescuitul la rapitor din barca in perioda 1 martie-28 martie 2011 si 15 oct-20 noiembrie 2011.

10:45 pm
Ianuarie 18, 2011

Gabriel

Guest

As vrea sa va intreb daca ramine valabil acelasi regulament?;cit costa abonamentu pe noul an si pina la ce data se mai da tichetul pentru o zi de pescuit gratuit.
Daca se mai populeaza lacul si daca da cu ce cantitati??
Ma scuzati daca nu am postat in locul potrivit ,daca am postat aiurea rog moderatorul sa mute postarea mea la locul potrivit!
Respecte!

5:23 pm
Februarie 1, 2011

ghita bh.

Guest

dl.Dinu ,va rog sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste apele pe care poate pescuii membrii APS.lIVADA!!!……Am auzit atatea incat nu mai stim pe ce rauri,canale mai putem pescuii,in afara de lac livada!!Confused

12:23 pm
Februarie 2, 2011

dinu profesoru

Moderator

posts 36

in momentul de fata membrii AVPS Livada pot pescui in toate habitatele piscicole naturale pe baza permisului de pescuit si a carnetului de membru.
Avand in vedere faptul ca in monitorul oficial de vineri 28 ianuarie 2011 au fost publicate noile reglementari privind pescuitul recreativ sportiv pot doar sa va spun ca se intentioneaza impartirea pe zone de pescuit si eliberarea de autorizatii pt. administrare de catre asociatii.
Mai multe informatii doar dupa data de 15 februarie.

5:36 pm
Martie 14, 2011

Mihai

Guest

As avea o intrebare , la 2 zile si 2 nopti (48 de ore ) cat peste se poate retine daca esti membru avps livada (deci 25 de lei pe zi)?

5:59 pm
Martie 14, 2011

dinu profesoru

Moderator

posts 36

membrii AVPS Livada pot pescui de la rasarit la apus taxa fiind 25lei,retinere 5kg peste.Puteti pescui doua zile consecutiv,fara a pescui noaptea,taxa este 50lei,retinere 10 kg peste.
sau puteti opta pentru un pachet de 24h plus o zi lumina,taxa este 125lei,retinere 10kg peste.

6:53 pm
Martie 14, 2011

Mihai

Guest

Multumesc pentru raspuns , totusi as mai avea vre-o 2 intrebari : 1 Daca forfacul este un fir mai subtire decat firul principal pe care este un plumb culisant sau ma rog , nu se poate pescui decat cu plumb pierdut?
2 Cat costa un permis la Dv la avps livada pe 2011 , si daca se va putea pescui pe crisul repede de la Tileagd pana la frontiera (avand in vedere ca aqua crisius a castigat crisurile ), am inteles ca aveti un fel de reciprocitate si daca ar trebui platit in plus la permisul avps livada pentru cris sau nu.. Multumesc anticipat :)

7:01 pm
Martie 14, 2011

Mihai

Guest

Nu inteleg ce inseamna minciog ecologic daca imi puteti explica si daca se poate pune baliza la locul momit ? Scuze pentru atatea intrebari :)

3:23 pm
Martie 19, 2011

dinu profesoru

Moderator

posts 36

materialul din care este facut nu permite ranirea pestelui,da,se poate pune baliza la locul nadit.

10:24 pm
Martie 21, 2011

Gabriel

Guest

Buna seara Dl.Dinu nu vreau sa ma repet ca un disc stricat dar se va mai popula anul acesta lacul Livada(cantitate?),nu de alta dar am vazut pe alt site ca faceti populari masive pe lacul Tauti si scoateti si o cantitate impresionata de crap din lacul Livada :( ,anul trecut in toamna s-a mai recoltat lacul?
Va multumesc cu respect Gabriel.

Reply to Post

Reply to Topic: tarife de pescuit 2011

Guest Name (Required):

Guest EMail (Required):

Topic Reply:

bbCode Editor
Save New PostSmileys

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
7 + 9